Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Félix av Luxemburg firar med familjen

03 jun, 2015, 08:08 
Annons
Claire-Felix

Grattis till prins Félix av Luxemburg som firar födelsedag med sin hustru Claire och söta dotter Amalia.

Prinsparet Felix och Claire bor i södra Frankrike, men tog en sväng hem till Luxemburg för att inviga en mässa – och för att få fina gratulationer och stor uppvaktning av familjen.

Felix-amalia

Storhertig Henri och storhertiginnan Maria Teresa har fem barn. Prins Felix är deras näst äldste son (och barn) och är väl också den som fått mest uppmärksamhet internationellt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Claire

– Han är så snygg, suckade flera unga kvinnor i åskådarleden vid den pampiga basilikan i Saint-Maximin-la-Sainte-Baume den 17 september 2013. Då gifte sig den eftertraktade ungkarlen med sin Claire Lademacher från Tyskland. Svensk Damtidning var på plats. Här kan ni läsa och minnas det magiska bröllopet i romantiska Frankrike.

felix-claire-hovet

En vecka innan födelsedagen firades var prinsparet hemma i Luxemburg för att inviga en den internationella mässan för Luxemburg 2015.

Annons
Prins-Felix

Här hälsar de på vice premiärministern Stephen Schneider.

Claire-Luxemburg

Prins Felix och prinsessan Claire gjorde ett besök bland utställningsmontrarna.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Grand Ducal, IBL

 

 

Annons