Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins George är ute på sin första utlandsresa

03 feb, 2014, 13:26 
Agneta Nisbeth
Annons
kate-ste
kate-george-hello

Prins Williams hustru Kate har lämnat vinterrusket för en solsemester i Karibien tillsammans med sonen prins George.

Annons

Prins George befinner sig just nu på sin första utlandssemester, han är på den soliga ön Mustique, det berättar tidningen Hellomagazine som också har den lille prinsen med sin mamma Kate på omslaget till sitt senaste nummer.

Utan maken

De semestrar på samma ö som var prinsessan Margarets favorittillhåll i Karibien.

Med på resan är dock inte prins William som pluggar för fullt hemma i England Den brittiska nyhetssajten Sky News berättar att hon i stället har sällskap av sin mamma Carole Middleton, som precis fyllt 59, hennes pappa Michael, bror James och syster Pippa.

På långresa

Som vi tidigare berättat ska ju prins William och Kate göra en långresa över till Australien och Nya Zeeland senare i vår och då är det tänkt att även prins George ska följa med.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kate-william-ste

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och faksimil Hello

Annons