Prins George bjöd in klasskamraterna till slottet

Prins George fick en härlig avslutning tillsammans med kompisarna innan semestern satte igång. Hela klassen kom nämligen till Kensington Palace för att fira prinsens födelsedag!

Som vi vet fyllde William och Kates äldste son prins George sex år den 22 juli. Som vanligt släppte hovet ett par nytagna bilder på födelsedagsbarnet och det var ingen mindre än mamma Kate som var fotograf. På två av bilderna hade George på sig en fin fotbollströja – som naturligtvis föreställde det brittiska teamet “Three lions” som pappa William är mycket engagerad i.

En av de tre nytagna bilderna inför Georges 6-årsdag.

En av de tre nytagna bilderna inför Georges 6-årsdag.

Nu avslöjar tidningen Hello! att fotbollstemat fortsatte även på födelsedagskalaset. För när familjen hade firat klart så gjorde prins George precis som många andra barn också brukar göra när de fyller år och bjöd in sin klass på kalas. Det blev ju dock inte som vilket födelsedagskalas som helst, för klasskamraternas inbjudan var till självaste Kensington Palace. Hela klassen från Georges skola Thomas’s Battersea kom förväntansfulla till slottet för ett hejdundrande fotbollsparty.

George spelade fotboll med syskonen

Att prins George verkligen tycker om att spela fotboll har vi förstått! När familjen dök upp som åskådare av en Polo match i början av juli sågs George springa omkring för fullt och sparka boll tillsammans med syskonen.

Prins George spelade fotboll under familjeutflykten i början av juli.

Prins George spelade fotboll under familjeutflykten i början av juli.

Vilket perfekt avslut för George och hans kompis innan semestern. Just nu är hela familjen på semester på ön Mustique i Västindien, precis som förra året, och kopplar av efter sitt fullspäckade schema.

 

 

Foto TT