Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins George, Charlotte och Louis pratar i första videon

06 okt, 2020, 08:00 
När det kommer till de minsta kungligheterna finns det många ”första gången” att ta hänsyn till och i helgen passerade Storbritanniens favoritfamilj en milstolpe, vi fick höra Georges, Charlotte och Louis röster för första gången!
Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

William och Kate är utöver att alltid ligga steget före i sina roller som kungligheter även en fena på det där med att vara föräldrar i en modern värld. I en tid då tekniken och skärmar lockar i stort sätt dygnet runt verkar de ha hittat en sån harmoni tillsammans med hela familjen och den lyser igenom varje gång de delar någon ny uppdatering om barnen.

På fars dag fick vi se de underbara bilderna på William som lekte med sina tre barn utomhus, glädjen hos George, 7, Charlotte, 5, och Louis, 2, gick inte att ta miste på och pappa William såg ut att ha precis lika roligt själv. När George uppmärksammades på sin sjuårsdag i somras delade hertigparet nya bilder på honom på sin Instagram, fotade av mamma Kate.

Händer mycket för varje bild på William och Kates barn

Skillnaden var påtaglig från det vi sett av honom tidigare. Borta var småbarnet George, nu var det en stilig ung pojke vi såg på bilderna!

Prins George sju år 2020
Prins George börjar bli en stor kille nu!

Även i helgen visade han att han tar sin uppgift som äldsta bror på största allvar. I en video där vi fick se de tre syskonen ställa varsin fråga till den kända tv-zoologen David Attenborough frågade Charlotte och Louis om han gillade spindlar och om vilket som var hans favoritdjur. Georges fråga däremot var av en betydligt allvarligare karaktär.

Annons

”Hej David Attenborough, vilket djur tror du kommer utrotas nästa gång?” frågar lilla prins George med en myndig min i videon som paret Cambridge lagt upp i sina sociala kanaler.

Alla barnen fick ställa varsin fråga till djurexperten David Attenborough!

Som tur är besitter David Attenborough den dygdiga diplomatiska förmågan och ser till att ge ett svar som inger hopp.

”Låt oss hoppas att det inte blir några. Det finns mycket vi kan göra när djur hotas av utrotning. Vi kan skydda dem. För ungefär 40 år sedan var jag hos några bergsgorillor i mitten av Afrika. De var då väldigt väldigt sällsynta, det fanns bara 250 stycken kvar. Vi visade bilder på dem runt om i världen och folk insåg hur hemskt det skulle vara om de dog ut. Så de skänkte en massa pengar och en massa människor kom och hjälpte till och nu finns det över 1000! Så du kan rädda ett djur om du vill och verkligen sätter igång och jobbar för det” svarar David Attenborough i videon.

Vilken lycka för de små prinsarna och prinsessan att få svar på sina frågor av en så kunnig och engagerad person som David Attenborough. I framtiden får vi se om prins George kommer ge sig ut och rädda några djur från utrotning!

Foto: TT

Annons