Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prins George hemlighet ute - pågick under pandemin

Prinsens George hemliga projekt är nu avslöjat.

Sådan far sådan son - prins Williams brinnande intresse har nu prins George tagit över. Under pandemin började prins George med ett hemligt projekt.

Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate
0:40

Efter reklamen: Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

(0:40)

Slå på ljud

Föräldrarna prins William och hertiginna Kate har goda anledningar att vara stolta över sin äldsta son George, 9 år.

Nyligen stod det klart att Prins George har siktet på att förändra världen till det bättre. Prinsen hade nämligen startat en kakförsäljning för att samla in pengar till ett välgörande ändamål under coronapandemin, det skriver Hellomagazine. Det finns en särskild fråga som prinsen brinner lite extra för - De vilda och utrotningshotade djuren.

De insamlade pengarna gick till en ideell organisation som arbetar för att motverka utrotningen av vilda djur i Afrika.

Prinsens oro

I samband med insamlingen berättar verkställande direktör Charlie Mayhew att prinsen skrev ett sött litet kort där han delar med sig av sin oro över de utrotade djuren i Afrika, detta enligt Hellomagazine.

Intresset för djurens rätt delar prins George med sin pappa. Prins William har tidigare kommenterat sina farhågor kring miljö och klimat. Han är extra orolig för den tid då hans barn har blivit vuxna.

– Det är hjärtskärande att tänka att vilda tigrar, elefanter och noshörningar kan vara utrotade vid tiden mina barn George, Charlotte och Louis är i 20-årsåldern.

Det är otroligt att 9-åriga George redan nu ser det stora ansvar han har och försöker göra ett gott avtryck. Det gillar vi!

Kusliga detaljen – nya bilden på George väcker starka reaktioner

Generationer av engeagemang

Det stora intresset för djurens rätt går tillbaka flera generationer. Prins William är också uppfostrad under tankarna om att miljön ska värnas om. Prins Charles var även han en miljökämpe. Prins William har inspirerats av sin far.

– Hans engagemang för miljön och naturen är något jag vill återskapa i mitt sätt att uppfostra mina barn George, Charlotte och Louis.

Det står fortfarande oklart hur mycket pengar som George fick in på sin kakförsäljning. Det är säkert att säga att det var ett viktigt och väldigt fint intiativ från den unga prinsens sida.

Foto: TT