Prins Harry återförenas med kändiskvinnan från sitt förflutna – efter splittringen

05 feb, 2023, 17:00 

Nu har prinsen och den berömda kvinnan hittat tillbaka till varandra.

Annons
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Det är nog ingen som har missat att prins Harry, 38, släppte en bok i början av året.

Självbiografin "Spare" är nämligen inte vilken bok som helst. Den innehåller unika berättelser och avslöjanden om vad som skett bakom det brittiska kungahusets stängda dörrar under de senaste decennierna.

Harry har inte sparat på detaljerna och berättar om allt ifrån hur han förlorade sin oskuld till ett våldsamt bråk han hade för några år sedan med storebror prins William.

Prins Harrys oväntade drogavslöjanden i boken "Spare"

I boken berättar prinsen att han under sin ungdom och även som vuxen har experimenterat med olika droger – så som kokain och marijuana.

Annons

I boken berättar han även om en fest han var på i Hollywood 2016, där han testat psykedeliska svampar.

Festen ska ha utspelat sig i berömda Friends-skådespelerskan Courtney Cox hus och prinsen ska ha haft mycket speciella upplevelser av svamparna. Bland annat beskriver han hur en toalett förvandlades till ett ansikte som skrek åt honom, rapporterar Hello Magazine.

Courtney Cox
Harry tog droger hemma hos skådespelerskan Courtney Cox så sent som 2016.

Prins Harry återförenas med kändiskvinnan från sitt förflutna – efter splittringen

Tidigare i veckan återförenades Harry och Courtney för första gången sedan boken lanserades, rapporterar Hello Magazine.

Prinsen och skådisen närvarade nämligen vid en ceremoni där talkshow-stjärnan Ellen DeGeneres förnyade sina bröllopslöften med hustrun Portia de Rossi.

Annons
Harry var inbjuden när Ellen DeGeneres förnyade löftena med hustrun.

Det ska ha varit flera kändisar på plats vid festligheterna. Däribland Harrys fru Meghan Markle och skådespelerskan Jennifer Aniston, skriver Hello Magazine.

Detta var första gången i år som prinsparet syntes ihop i ett offentligt sammanhang, då de har velat "ligga lågt" sedan den omtalade Netflixserien och lanseringen av "Spare".

I videor från ceremonin syns flera kändisar – däribland Harry och Meghan.
Annons