Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry - en serietidningsstjärna?

05 aug, 2011, 10:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Harry är inte bara prins, nu är han även huvudrollsinnehavare i en serietidning! Han har nämligen har blivit mål för nästa upplaga av serieboken “The Royals”

Prins Harry har blivit mål för nästa upplaga av serieboken “The Royals”. Inför det brittiska bröllopet med stort B fick storebror prins William och hans Kate äran att avtecknas i en biografisk seriebok, från parets uppväxt till strosandet ned för altargången. Denna gång får vi lära oss mer om prins Harry, hans väg från att vara prins Charles minsting till sin militärutbildning via en uppsjö av fester.

Rödlätt

Men det är inte serietidningens 32-sidiga innehåll som väckt mest uppseende, det är prinsens morotsorangea hår på omslaget som fått rubrikerna att trängas på tidningssidorna. När Harry förra året avtecknades med samma brandgula nyans på håret sa han så här:

– Jag är lite väl rödlätt i bilden jämfört med i verkligheten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Antagligen lär han bli lika missnöjd denna gång!

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures och faksimil Bluewater productions.

Läs även:

Annons