Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry festade med flickvännen

28 dec, 2013, 09:21 
Agneta Nisbeth
Annons
harry-ibl

När ungdomarna är färdiga med släkten åker ofta dansskorna fram under julhelgen.

Så även för prins Harry som i natt höll en privat middag med fest på Sandringham för sina vänner – och för sin flickvän! Prins Harrys privata middag på Sandringham som hölls i natt har varit omgärdad av stort hemlighetsmakeri.

ste_beatrice-eugenie

I den lilla skaran vänner som var inbjudna fanns förstås hans kusiner Beatrice, 25, och Eugenie, 23. Men allra mest spännande är det förstås att Harrys flickvän Cressida Bonas, 24, deltog i middagen!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
cressida-bonas-ste

Det är visserligen inte första gången som “Cressy” besöker Sandringham. Tidigare har hon varit där i samband med jaktsäsongen, senast i oktober, och deltagit i bland annat en jaktmiddag. Men att få komma till ett av drottningens favoritställen under en så familjär och intim tid på året som under julhelgen är förstås än mer speciellt…

Av Johanna Schreiber

Foto: IBL och Stella Pictures/Arkivbilder

 

Annons