Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry fortsätter dejta Mollie King

18 apr, 2012, 08:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harry sades för någon vecka sedan haft en dejt med popstjärnan Mollie King. Nu har de varit ute på flera – och ofta i offentliga lokaler.

Annons

Naturligtvis är det bara prins Harry själv som kan svara på frågan om hans kärleksliv, men det går inte att komma ifrån att speciellt brittiska tidningar nu skriver massor om prinsens nya flamma, Mollie King. Hon har tidigare varit ihop med modellen och skådisen David Gandy.

Blonda Mollie

Den blonda Mollie är själv en popstjärna i gruppen The Saturdays och har ett eget twitterkonto där hon normalt brukar skriva allt vad hon gör, men om prins Harry har hon inte sagt ett endaste ord. Något många tolkar som ett erkännande av en romans. Mollie vet att den dagen hon gör det är också en eventuell kärleksaffär över för gott.

Då ihop med Chelsy

Mollie och prinsen lärde känna varandra redan 2010 men då var Harry ihop med Chelsy Davy och Mollie levde med David Gandy. Men så möttes deras vägar åter och prins Harry och Mollie började dejta. De ska ha setts ute i vimlet en hel del på sistone, bland annat på klubben Bunga Bunga.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Ni kan se ett nyhetsinslag från amerikansk tv om romansen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wsOH086YbD8

Här kan ni se en intervju med Mollie från förra året:

httpv://www.youtube.com/watch?v=nCCDc5XKlms

Annons