Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry funderar på att ta med sig Chelsy Davy till bröllopet

30 nov, 2010, 08:34 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harry sägs redan planer att ta med sig exflickvännen Chelsy Davy till bröllopet mellan prins William och Kate Middleton.

Trots att de gjort slut i höstas är de fortfarande goda vänner, så nu ryktas det om att prins Harry tänker be Chelsy Davy komma till sin brors bröllop i april nästa år. Tidningen Daily Mail berättar att prins Harry också funderar på att resa ner till Chelsy i Johannesburg i jul då han kan ta en paus ifrån sin helikopterpilot-utbildning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På gästlistan

– Harry, som kommer agera bestman under bröllopet, har redan bett prins William om att han ska få sätta upp Chelsy på gästlistan. Chelsy är också genuint glad över att Kate nu får sin William, säger en källa till Daily Mail.

Vem vet, kanske Harry och Chelsy kommer att återuppta förhållandet på riktigt, igen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons