Prins Harry flyttar in hos Chelsy Davy

Tecknen på att det är allvar mellan prins Harry och Chelsy Davy blir alltfler. Först nyårsfirande med flickvännens föräldrar och nu egen nyckel till hennes lägenhet. Nu börjar den brittiske partyprinsen hitta lugnet i kärleken till den sydafrikanska blondinen.

Efter att ha återförenas efter uppehållet i det femåriga förhållandet är prins Harry och hans sydafrikanska flickvän Chelsy Davy nu kärare än någonsin. Och de menar allvar. Harry har fått egna nycklar till Chelsys 16,5 miljoners trerumslägenhet i Londons flotta Belgravia och där har han tillbringat så gott som varje helg sedan dess.

Prins Harry bor hellre där än på slottet

Det är inte bara prinsen som fått flytta in, även hans livvakter måste självklart finnas nära till hands och bor i lägenheten.

Harry trivs bättre i lägenheten än i Clarence House och han har tagit med sig massor av sina egna saker till Chelsy, säger en källa till Mail on Sunday.

Prins Harry är under veckorna fullt upptagen med sin helikopterutbildning medan Chelsy har tagit ledigt från advokatfirman där hon jobbar för att resa jorden runt.

Tecken på förlovning

Nyåret firade de tillsammans med Chelsys föräldrar och bror på Mauritius och de sägs älska sin blivande (?) svärson.

Ja, bevisen på att det någon gång blir en förlovning mellan prins Harry och Chelsy Davy blir allt fler och fler…

Av Anna Frödell

Foto: TT