Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry har startat expeditionen mot Nordpolen

30 mar, 2011, 13:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harry har nu påbörjat den äventyrliga och mycket kylslagna resan mot Nordpolen tillsammans med gruppen Walking with the wounded.

Gruppen – Walking with the wounded – ska vara ute på sin expedition i fyra veckor, prins Harry är dock bara med de första fem dagarna så frågan är väl om han hinner ända fram till Nordpolen då.

Annons

Tillbaka i London

För prinsen måste ju vara tillbaka till London för det stora bröllopet mellan prins William och Kate Middleton den 29 april!

Ingen lek

Trots att prinsen bara är med i några dagar är det inte precis någon lek han gett sig in på, de ska sova i tält när utomhustemperaturen är runt – 25 och de måste själva dra sina tunga slädar med förnödenheter i snön.

En ära att vara med

Trots allt detta är prinsen mycket glad över att få följa med:

–  Det är en stor ära för mig, jag beundrar dem så mycket, säger Harry till Sky News.

För med i gruppen finns flera soldater som skadads under krig, bland annat en som fått sitt ben amputerat och en annan som blivit av med en arm.
Ni kan själv se prinsen intervjuas om expeditionen av Sky News i reportaget här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons