Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry: Jag önskar ibland att jag var normal...

18 mar, 2012, 08:36 
Av
Annons

Att vara prins och dessutom singel har tydligen inte bara sina fördelar. Under en amerikansk tv-intervju med CBS News berättade prins Harry bland annat om svårigheterna att hitta en lämplig “prinsessa”.

Annons

Det råder knappast någon brist på kvinnor som faller hejdlöst för englands ungkarlsprins Harry. Men under en intervju med CBS News antydde han att han kämpar för att hitta någon som är villig att uppfylla rollen som sin prinsessa.

Inte som i sagorna

Han tror även att hans jobb som en del av kungafamiljen kan stå i vägen för att finna sin romans. Han menar att bilden som kunglig inte riktigt är som i sagorna:

– Nej, inte alls, som alla tjejer skulle säga. Det blir liksom, Herregud, han är en prins. Men nej, sa prinsen med ett skratt.

Den unge prinsen har erkänt att han ibland önskar att han var “normal” och menar att hans kungliga plikter kan vara avskräckande för kvinnor. Men under sin intervju talade han också om det ansvar som kommer med sin kungliga status.

Annons

Att ha titel, eller inte

Han medgav hans titel kan göra en “enorm skillnad” till ett land eller välgörenhet, men att det funnits en massa gånger då han och brodern William önskat att de varit utan kunglig prägel.

För barn som behöver

Men prinsen tillade:

– Vi har blivit född in i denna position, och därför ska vi göra vad vi behöver göra för de människor och barn som behöver det.

Förhållande i fem år

På bilder har många olika kvinnor dykt upp vid prinsens sida, men hans senaste förhållande som tog slut 2009 var med Chelsy Davy, som han var tillsammans med i fem år. Hon hade gjort det klart för honom att hon inte ville fortsätta ett liv med officiella plikter. Sedan dess har det ryktats om diverse små romanser.

Annons

Ständiga romansrykten

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Han hade bland annat en kort flirt med underklädesmodell Florence Brudenell-Bruce, som han bröt upp med i augusti förra året. Under Williams bröllop ryktades det också om en romans mellan Harry och hertiginnan Catherine’s syster Pippa Middleton. Men det förnekade sedan prinsen och förklarade att han inte hade tid med någon kvinna alls för tillfället, det var jobbet som gällde.

Av Eveline Eriksson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons