Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Har prins Harry svårt att glömma Chelsy?

12 apr, 2013, 10:31 
Annons

Nära vännerna tror att prins Harry och Chelsy Davy kommer att återförenas – och gifta sig! I alla fall enligt en ny bok.

Den 25 april lanseras en ny bok i England som gör en djupdykning i prins Harrys kärleksliv. I ett kapitel kan vi läsa om hur en uppgiftslämnare berättar om prinsens känslor för exflickvännen.

Annons

Tillsammans i sju år

Blonda Chelsy Davy och prins Harry var tillsammans i sju år – till och från. De gjorde slut och blev ihop igen flera gånger om. Men så kom då dagen år 2010 då Chelsy fick nog och sade adjö för alltid. Hon ville inte leva sitt liv i rampljuset.

Kan inte släppa taget

Nära vänner till Chelsy berättar att den 28-årige prinsen inte kan släppa taget om sin forna flickvän.

Gammal kärlek

Gammal kärlek rostar aldrig. Även om Harry sägs ha en romans med societetsflickan Cressida Bonas, kommer han alltid ha starka känslor för fröken Davy.

Kommer tillbaka

–Man bör inte skriva av Chelsy än, säger källan. Hon var prinsens stora kärlek i sju år och det skulle inte förvåna mig om hon dök upp igen, i en inte alltför avlägsen framtid.

Återförening?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

–Jag tror de älskar varandra och kommer att gå tillbaka till varann. Faktum är – och hon kommer att hata mig för att ha sagt det – att jag tror att de kommer att gifta sig när Chelsy har försäkrat sig om att hans vilda år är över, säger vännen.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All over press

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons