Prins Harry och Archie - lika som bär

Harry och Archie med sina mammor

Titta själva på de gamla bilderna av prins Harry som barn och jämför - visst är prins Harry och Archie lika som bär!

Det var verkligen kul att se prins Harry och Meghan visa upp lille Archie i veckan. Vi kan nu inte komma över hur lika far och son är. Tittar man på gamla bilder av prins Harry som barn, tillsammans med sin mamma prinsessan Diana, är det helt uppenbart att Archie brås en hel del på sin far.

Archie Harrison

Förutom att bägge pojkarna, prins Harry på sin tid och Archie Harrison idag, bär ett par snickarbyxor i blått – så är de faktiskt otroligt lika varandra. Samma röda fjun av hår på huvudet och samma ansiktsform och plutiga mun. De är ju så otroligt söta!

harry-charles-william-diana-tt

Det finns i alla fall en skillnad

En liten skillnad är i alla fall att Archie inte bär shorts utan hans byxben täcker hela hans små ben. Kanske startar hertigparet av Sussex en ny trend nu – Archie slipper bära kortbyxor som annars är så vanligt i de kungliga kretsarna.

harry-diana-charles-william-tt

Prins Harry fick också följa med sin mamma prinsessan Diana och pappa prins Charles samt storebror prins William på en officiell resa utomlands när han var liten. Då gick resan till Italien och familjen ses här ombord på Royal Yacht Britannia år 1985.

Vi vet Archies smeknamn

Vi vet nu också vad de stolta föräldrarna Meghan och Harry kallar sin lille pojke – som smeknamn alltså.

archie-meghan-tt

Under mötet nu i Sydafrika när prins Harry och Meghan tog med sig Archie Harrison för att träffa ärkebiskopen Desmond Tutu och hans dotter Thandeka så hör vi hur hertiginnan av Sussex utbrister under ett samtal med sina värdar:

–Men lille Bubba! Du gillar verkligen att flirta!

Han gillar redan att flirta

Thandeka svarar då genast:

–Ja du verkar verkligen gilla att flirta med kvinnor, jag tror den lille sötnosen vet precis vad som händer här.

prinsessan Diana och prins Harry

Prinsessan Diana och prins Harry på en bild tagen 1985.

På en annan bild på prins Harry och prinsessan Diana, från augusti 1985, kan man också se den lille pojken som nu har fått en egen son. Här har han betydligt mer hår, men likheten med Archie är otroligt stor ändå.

Foto: TT