Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry och Chelsy på romantisk dejt

18 feb, 2010, 13:08 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Prins Harry och Chelsy Davy.
Prins Harry och Chelsy Davy har varit på en dejt. Bilden är från ett tidigare tillfälle.

Prins Harry tog med sig Chelsy Davy på en romantisk dejt i London på Alla hjärtans dag. Så nu verkar det onekligen som de bagge är att betrakta som ett par igen.

Av eller på? Tillsammans eller ej? Nog verkar det som om prins Harry och Chelsy Davy har hittat tillbaka till romantiken. Prins Harry tog nämligen Chelsy på en romantisk dejt på självaste Alla Hjärtans Dag. Därmed får han nog kallt räkna med att omvärlden kommer att betrakta

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Harry och Chelsy.
Prins Harry och Chelsy.

dem som ett par igen. Många höjde på ögonbrynen då det tog slut mellan prins Harry och hans blonda kärlek. Men efter en hel del hattande fram och tillbaka verkar det som om paret hittat tillbaka till varandra igen.

Annons

Nyår tillbringade de på Mauritius och det florerar heta rykten om att Harry så gott som flyttat in hos Chelsy i Belgravia. Och efter deras romantiska kärleksmys på Julie´s restaurang i Holland Park i västra London i helgen tycks frågetecknen vara undanröjda.

– De var djupt försjunkna i en konversation och de såg väldigt lyckliga ut, säger en annan restaurangbesökare till Daily Mail.

Julie´s är ett populärt tillhåll i kungliga kretsar. Här hade prins Charles sin svensexa och här har prins William och Kate myst över lyxiga måltider. Och nu blev det alltså Alla Hjärtans Dag-dejt för Harry och Chelsy. Love is onekligen in the air!

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella

Annons