Prins Harry om flyttplanerna i nya intervjun med ITV

prins harry och hertiginnan meghan om flytten till Afrika

Harry chockar. Nu avslöjar prinsen att han och Meghan kan tänka sig ett liv i Afrika.

Prins Harry och hertiginnan Meghan öppnade verkligen upp sig i den tv-dokumentär som spelades in under familjens resa till Afrika. Intervjun gjordes av den brittiska journalisten Tom Bradby och han passade förstås på att fråga prinsen om paret kan tänka sig att flytta till Afrika.

Prins Harry och Meghans Afrika-resa blev en succé

Och Harrys svar förvånade många.

– Det vore underbart för oss att bo i Kapstaden, självklart. Men med alla problem som pågår där ser jag bara inte hur vi skulle kunna göra så mycket skillnad som vi vill utan att bli bedömda, säger prinsen i intervjun.

Han fortsätter:

– Jag tror det är väldigt svårt att bo där när du vet vad som händer samtidigt som du är frånkopplad från det.

Harry är dock noga med att poängtera att han och Meghan kommer att fortsätta att rikta sitt välgörenhetsfokus mot Afrikas länder. De trivs otroligt bra i landet och har många idéer för framtiden. I intervjun med ITV berättar prins Harry också om relationen till William och Kate och Meghan öppnar upp sig baksidorna med att leva ett liv i offentligheten.

Archie Harrison träffade Desmond Tutu

Under Afrika-resan fick vi för första gången se parets son Archie Harrison. Han följde nämligen med sina föräldrar till ärkebiskopen Desmond Tutu i Kapstaden. Och vilken succé det blev! Archie bjöd verkligen på sötchock med sitt röda hår och sina pigga ögon. Desmond Tutu kunde inte hålla sig ifrån baby Sussex en puss på hjässan!

meghan-archie-tutu-tt

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: