Prins Harry planerar julfest med Chelsy

Prins Harry planerar att hålla en storslagen julfest ihop med från-och-till-flickvännen Chelsy Davy.

Prins Harry, 25, planerar en julfest för vännerna ihop med Chelsy Davy, flickvännen som han bröt upp från tidigare i år efter ett femårigt förhållande men som han nu tros ha hittat tillbaka till.

– De letar efter en lokal och kollar just nu runt bland flera Londonklubbar, inklusive klubbarna Raffles, Movida och The Sanctum Hotel, säger en källa till Daily Express. Det talas även om att ta en liten entréavgift och skänka pengarna till välgörenhet.

Talesmannen för Clarence House i London, där prins Harry och prins William huserar, har dock inte kommenterat saken ännu. Men vem vet, kanske vi får se det unga paret förenas i en passionerad kyss under misteln?

Romantisk semester pricken över i

Harry och Chelsy har ju vilket vi tidigare rapporterat om setts ute på en rad dejter den senaste tiden. De har även flirtat på Facebook. Ingen av dem har dock uttalat sig om sitt förhållande än. Förra månaden partajade de ihop på en Londonklubb men lämnade stället var för sig för att undvika uppmärksamhet. Enligt en vän så kommer Harry även att ta med Chelsy på en liten romantisk tripp över julen, så att de kan fokusera på att reparera sitt förhållande. Han ska nämligen vara ledig ända fram till den 4 januari. Kanske lite tid i solen tillsammans är precis vad deras förhållande behöver.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT