Nya uppgifter! Prins Harry reser hem – utan Meghan

meghan markle prins harry

AFP or licensors
Prins Harry planerar att återvända till Storbritannien vid årsskiftet. En källa till The Sun berättar att hovet har fått i uppdrag att planera prinsen hemkomst. Meghan och Archie stannar dock kvar i USA.

Harry återvänder hem till Storbritannien och farmor Elizabeth. Brittiska The Sun skriver att hovpersonal, som arbetar på Frogmore Cottage, har fått i uppgift att göra bostaden redo för prinsen. Men välkomnandet kan bli kyligt – och Meghan står inte på närvarolistan.

Prins Harry kan tvingas stå till svars inför drottningen

Harrys hemresa till det kungliga London kan bli en aning knepig. Enligt ryktet ska en del medlemmar, i kungafamiljen, fortfarande bära på en hel del ilska efter Harrys och Meghans flytt. I brittisk media diskuterar man flitigt om Harry kommer att behöva stå tills svars inför drottningen. Inte minst inför det faktum att han och Meghan har engagerat sig i det amerikanska valet och gjort uttalanden som bryter mot den kungliga etiketten.

Nyligen publicerade paret till exempel en video på Youtube där de uppmanar amerikanska väljare att rösta.

Visst har prins Harry fått friare tyglar – men i den här videon gick han över gränsen.

Copyright © 2020 BACKGRID UK

Prinsparet har fått hård kritik för sin film. Republikanen Jason Smith har bland annat skickat ett brev till den brittiska ambassadören Karen Pierce, i Washington, där han menar att det inte är lämpligt att det brittiska kungahuset lägger sig i andra länders politik.

För närvarande verkar det osannolikt att Meghan också kommer flyga till Storbritannien. Källan till The Sun berättade att "Meghans namn inte nämndes" i samband med prinsens kommande hemresa.

Enligt brittisk press skulle prinsparet ha besökt Storbritannien tidigare om det inte hade varit för den rådande coronapandemin. Harry och Meghan har ju både missat prinsessan Beatrices bröllop eller den årliga militärceremonin, Trooping the Colours.

The Mega Agency

Foto: TT