Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry reser till Norge nästa vecka

26 mar, 2011, 08:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harry kommer att resa till Nordpolen nästa vecka – resan startar i Longyearbyen i norra Norge berättar nu det brittiska hovet på sin hemsida.

Anledningen till att prins Harry nu klär på sig vinterkläderna igen är att han ska delta i Walking with the Wounded Expedition till Nordpolen. Där kommer prinsen att vandra från Longyearbyen i norra Norge från den 29 mars till den 5 april tillsammans med ett antal skadade militärer. Med i gruppen är bland annat två soldater som tvingats till olika amputationer. De vill visa att inget är omöjligt – trots sina svåra skador – och att de därmed kan inspirera andra.
Läs mer om expeditionen på det brittiska hovets hemsida här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Innan dess – nu i helgen – sägs det att prins Harry har fullt upp med att ta med brodern prins William ut på sin omtalade svensexa. Vi hoppas bara att Harry hinner vila upp sig efter festen och orkar ge sig ut på denna äventyrliga och iskalla expedition.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons