Prins Harry spelar polo för att hjälpa barn i Afrika

Prins Harry spelar polo för att hjälpa barn i Afrika
Annons

Prins Harry blev kastad av hästen
Prins Harry blev kastad av hästen

Prins Harry är också ute och reser. Han befinner sig som bekant på den västindiska ön Barbados där han bland annat stannade till vid ett sjukhus. Men han spelade också lite polo för att dra in pengar till barn i Lesotho.

Annons

Det höll på att sluta illa för Prins Harry som spelade polo på Barbados häromdagen. Han ramlade nämligen av hästen under matchen. Något som ni förövrigt kan se i videon här nedan. Anledningen till att prinsen deltog i Sentebale Polo Cup är att han försöker samla in pengar till drabbade barn i afrikanska Lesotho.

Skrämde många

Prins Harry besökte även ett sjukhus på Barbados.
Prins Harry besökte även ett sjukhus på Barbados.

Själva fallet skrämde många, men det visade sig att prinsen bara fått lite blåmärken. Fast han var rejält arg över att ha ramlat av sin häst och slängde sin klubba i marken.
Men det var inte för att han ramlade inför alla åskådare som han blev så förbannad, utan för att han just förlorat ett vad.
En hemlig välgörare hade nämligen bestämt att donera en extra summa på 50.000 dollar om prinsen lyckades stanna på hästryggen under hela tävlingen.
Men sedan denne hemlige man sett filmen så beslutade han ändå att skänka pengarna till de drabbade barnen.
– Men ser ju tydligt att det var hästen rom ramlade och prins Harry följde bara med, ska mannen ha förklarat i ett pressmeddelande.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over PressMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar