Prins Harry ställer upp som prisutdelare i London Marathon

Prins Harry ställer upp som prisutdelare i London Marathon
Annons

Det är nu klart att London Marathon kommer att gå av stapeln som planerat på söndag – trots det fruktansvärda som precis hänt i Boston.

Prins Harry skräms inte av det som precis hänt i USA då flera bomber briserade under Boston Marathon. Nu på söndag är det nämligen dags för årets Virgin London Marathon och då tänker den brittiske prinsen vara med.

Tänker inte ställa in

Ansvariga för den berömda tävlingen säger att de inte har några som helst planer på att ställa in loppet, trots bombdåden i USA.
Prins Harry – som tidigare under året varit helikopterpilot i Afghanistan – ska dela ut medaljer till vinnarna i IPC Athletic Marathon World Cup races berättar tidningen Daily Mail.

Annons

Av: Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prins Harry ställer upp som prisutdelare i London Marathon”

 1. PBoo skriver: 17 april, 2013

  Mina tankar går till alla drabbade i Boston. Inte minst till mannen som förlorade sin ena son och där hustru och dotter är allvarligt skadade. Tankar går också till att detta kunde ha varit Stockholm om terroristens laddning gått av där det var planerat. Tankar går också till Norge och drabbade där. Tankar går givetvis till så många fler ställen o drabbade. Rädsla är vad terrorism bygger på, att undergräva stabilitet i samhället, att undergräva demokratin. På så vis gör de helt rätt som inte ställer in i London, men å andra sidan känns det inte helt bra att det genomförs som planerat.


 2. PBoo skriver: 17 april, 2013

  Kungen och Drottningen uttalar sig om och beklagar djupt och visar sin empati för alla drabbade i det fruktansvärda terroristdådet i Boston.

  http://www.expressen.se/nyheter/kungen-om-dadet-i-boston-fruktansvart/


 3. pia skriver: 17 april, 2013

  Det är det jag har sagt tidigare: Harry och hans bror är två riktiga människor, inga “goddagspiltar”, som bara lever rikemansliv. Jag har den största respekt för dem båda. Att som offentlig person ställa upp i detta sammanhang visar på en osjälviskhet och ett mod som många saknar. Harry visar att han inte tänker låta sig skrämmas, lika lite som i Afghanistan. Det han var orolig för därborta var att hans kamrater skulle stryka med om någon prickade in honom. Heder åt en sådan prins.


 4. christinavideotron.ca skriver: 18 april, 2013

  Harry är en verklig prins. Han gör mer än han skulle behöva.


 5. H. Jensen skriver: 18 april, 2013

  Havde det været CP, der bare var prisuddeler… så havde et par af de foranstående kommentarer været noget anderledes. 😉
  Jeg kan ikke se, der er meget at beundrer hos Harry.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar