Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry tar med Chelsy Davy till bröllopet

27 apr, 2011, 11:13 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har ju spekulerats en tid om prins Harry kommer att ta med sig den forna flickvännen Chelsy Davy till bröllopet. Nu vet vi att så är fallet.

Annons

Brittiska tidningar, som The Sun, är väldigt förtjusta över att kunna rapportera om prins Harrys beslut att ta med sig exflickvännen Chelsy Davy till bröllopet mellan prins William och Kate Middleton. Hon sägs nu ha kommit till London för att stanna. Chelsy ska enligt Daily Mail återuppta sitt jobb i London på advokatbyrån Allen & Overy i september. Och det spär ju på ryktena om att det är en återförening på gång mellan henne och Harry.

Fick alla att skratta

Prins Harry hade under tisdagen ett pressmöte med sina kamrater från Walking with the Wounded – gruppen med soldater han reste med mot Nordpolen.
Under mötet pratade prinsen om hur viktig resan varit för honom och hur fantastiska dessa män och kvinnor är – men han fick också publiken att skratta rejält. Ni kan själva se honom prata i filmen här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

httpv://www.youtube.com/watch?v=tfJEkoquMqQ

Annons