Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry tar nästa steg med Cressida

10 mar, 2014, 10:09 
Annons
Harry-7

Prins Harry har bestämt sig för Cressida Bonas – nu vill de inte smyga med sin kärlek längre utan visar sig ute offentligt.

Prins Carl Philip får se upp så att han inte blir omsprungen av prinskollegan Harry av Storbritannien. Det doftar nämligen förlovning mellan Harry och flickvännen Cressida Bonas.

harry

Paret har hållit sin romans hemlig in i det längsta. Men nu verkar det som om prins Harry och Cressida är redo att ta nästa steg. De här bilderna talar sitt tydliga språk.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Cressida-3

Cressida följde med prinsen när han skulle tala inför massor av folk på den första “WE Day” på Wembley Arena. Det faktum att flickvännen visade sig tillsammans med Harry på läktaren på ett sådant publikt event visar att paret nu är officiella.

Coolt att hjälpa andra

– Some people don’t think it’s cool to help others. Personally, I think it’s the coolest thing in the world, sade Harry i sitt tal på Wembley arena och fick rungande applåder.

harry-6

Se och hör prins Harry tala på Wembley Arena här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=1EPCdvEPlDU

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Allover press

Annons