Prins Harrys chockbesked – avslöjar allt: ”Helt sant”

Prins Harrys chockbesked – avslöjar allt: ”Helt sant”

Prins Harry och Meghan fortsätter tala ut om sin tid med kungafamiljen.

Johan T Lindwall om Meghan och Harrys intervju: ”Var det verkligen nödvändigt?”
Slå på ljud

Prins Harry och Meghan lämnade kungahuset i början av 2020 och sedan dess har de njutit av sin nyfunna frihet. För prins Harry, som vuxit upp i offentligheten där det finns strikta regler kring hur man beter sig och vad man får säga, har det varit en enorm lättnad att äntligen kunna prata fritt om vilka ämnen han vill.

Harrys egna ord om biografin

Efter avtal med megaaktörer så som Netflix och Spotify meddelar han nu ett alldeles nytt projekt. Prins Harry ska nämligen ge ut en biografi om sitt liv, vilket avslöjas av förlaget Random Penguin House.

”Jag skriver det här inte som den prins jag föddes till utan den man jag har blivit. Jag har burit många skepnader genom åren, både bokstavliga och bildliga, och min förhoppning är att genom att berätta min historia, toppar och dalar, misttag och läxor lärda, så kan jag hjälpa till att visa att oavsett var vi kommer ifrån så har vi mer gemensamt än vi tror.” säger prinsen i ett uttalande.

meghan harry

Harry och Meghan är stora förespråkare av rättvisa och socialt arbete.

RUBA

”Jag är djupt tacksam över möjligheten att dela det jag lärt mig genom livet så här långt och det ska bli kul att få se människor ta del av en förstahandsversion av mitt liv som är korrekt och helt sann” fortsätter han.