Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harrys exflickvän Chelsy Davy i tårar efter känslofulla samtalet

24 maj, 2018, 20:00 
Annie-Li Eriksson
Under Harrys och Meghans bröllop såg vi prinsens tidigare partner Chelsy Davy. Och det var ingen road exflickvän som satt bland kyrkbänkarna.
Annons

Det har snart gått en vecka sedan Harry fick sin Meghan i St George’s Chapel i Windsor. 600 gäster var bjudna till det sagolika bröllopet men endast 200 av dem var välkomna till bröllopsmiddagen vid Frogmore House. När prins Harrys exflickvän fick sin inbjudan till bröllopet, men inte till festen, ska hon ha kontaktat honom, skriver Vanity Fair.

– Det var deras sista samtal, ett avskedssamtal där de båda vara överens om att Harry hade gått vidare. Chelsy var ganska känslosam över det, hon var i tårar och var nära på att inte gå på bröllopet, berättar källor för tidningen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Harry och Chelsy Davy 2006.
Prins Harry och Chelsy Davy 2006.

Prins Harry och Chelsy Davy dejtade varandra mellan 2003 till 2010.

Annons
Chelsy Davy på prins Harrys bröllop.

Det är flera på sociala medier som har påpekat exflickvännens dystra min under bröllopsceremonin. Enligt kroppsspråksexperten Judi James var det uppenbart vad Chelys kände när hon satt där i kyrkan och såg på lyckliga brudparet.

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons