Prins Harrys fina kärleksförklaring till Meghan

I helgen fyllde prins Harrys älskade hustru år. Läs här vad prinsen skrev till henne på födelsedagen!

I söndags fyllde hertiginnan av Sussex 38 år och detta firades givetvis på olika sätt. De olika familjemedlemmarna i kungahuset lade också ut egna personliga hälsningar via sina Instagram-konton.

harry meghan

Men den allra finaste och mest kärleksfulla hälsningen kom givetvis från maken, prins Harry själv:

– Grattis på födelsedagen min fantastiska hustru! Tack för att du följer med mig på det här äventyret. Älskar dig, H!

Det sägs i olika rapporter från Storbritannien att prins Harry och Meghan, samt den lille Archie Harrison, firade hertiginnans födelsedag helt privat hemma på Frogmore Cottage.

Meghan Archie

Vi är säkra på att prins Harry hade kommit på något alldeles speciellt även till denna födelsedag. För vi minns till exempel att när Meghan fyllde 36 så tog prinsen med henne på en överraskningsresa till Botswana i Afrika där de campade under stjärnorna.

Första födelsedagen som mamma

Förra året råkade Meghan fylla år samma dag som prins Harrys gamla kompis Charlie van Straubenzee gifte sig. Så den födelsedagen blev väl kanske lite annorlunda än vanligt. Detta år är också väldigt speciellt, då Meghan och Harry har blivit föräldrar.

Meghan i klänning från Stella McCartney.

Meghan i klänning från Stella McCartney.

Det ryktas om Meghan just nu är i full färd att skriva ihop en barnbok, för välgörande ändamål givetvis. Det kommer säkert att gå alldeles lysande. Vi vet ju vilken succé det blev med kokboken Together där pengarna gick till efterlevande från brandkatastrofen i Grenfell Tower.

Snart väntar en Afrikaresa

Till hösten ska prins Harry och Meghan resa över till Afrika, det har hovet redan berättat men tills dess verkar det som Meghan mest njuter av att vara mammaledig hemma med sig Archie. Även om vi har sett henne ute på några uppdrag, som under galapremiären på Lejonkungen.

Vi kan väl anta att prins William och Kate precis som pris Charles ringde upp för att gratulera, men hertigparet av Cambridge skickade dessutom en offentlig hälsning till Meghan via Instagram:

– Vi önskar hertiginnan av Sussex en väldigt trevlig födelsedag idag.

Det brittiska kungahusets Instagramkonto Royal Family skrev en hälsning och så gjorde även prins Charles och Camilla via Clarencehouse. Även prins Andrew skrev en grattishälsning.

Se Harrys födelsedagshälsning här:

Foto. TT och Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: