Prins Harrys första uttalande – berättar om namnplanerna!

Prins Harrys första uttalande – berättar om namnplanerna!
Prins Harry och hertiginnan Meghan har fått en pojke, nu berättar han mer om förlossningen och namnet!
Annons

Prins Harry har blivit pappa! Hans fru Meghan Markle fick värkar under tidig morgon den 6 maj och födde nu alldeles nyligen ett barn, en son. Många har väntat länge, och prins Harry bekräftar nu för BBC att Meghan Markle gick över tiden.

Annons

– Men det gav oss tid att fundera över barnets namn, och vi behövde mer tid för att bestämma oss, berättar prinsen.

Prins Harry var med

Prins Harry var med under förlossningen, även om det ännu inte är bekräftat var Meghan födde deras barn.

– Det har varit den mest fantastiska upplevelse jag någonsin kunnat uppleva. Vi vill tacka alla för det fina stödet. Jag är så otroligt stolt över min fru, säger han.

Hovet bekräftar att paret nu är hemma på nyrenoverade Frogmore Cottages, och att Meghans mamma Doria är på plats med de nyblivna föräldrarna och hennes allra första barnbarn!

 

Annons

Se videon när Harry berättar om pappalyckan här!

 

Foto TT

Läs mer

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Prins Harrys första uttalande – berättar om namnplanerna!”

 1. Ina skriver: 6 maj, 2019

  Stort tillykke herfra 😀


 2. Lydia skriver: 6 maj, 2019

  Namnet kan jag hjälpa dem med 🙂 varför inte Albert Philip Charles sen om de vill ha ett fjärde namn kan de slänga in Edmund; Albert Philip Edmund Charles. Albert som tilltalsnamn såklart i dessa fall. Annars varför inte Hubert som högoddsigt tilltalsnamn.


 3. Jacquetta skriver: 6 maj, 2019

  Kanske han får namnen Richard Charles Philip Constantine? Troligare får han förnamnet Frederick. Jag hoppas att han likt Edwards barn får 4 namn! Många tror han kommer att döpas i Windsor. Där finns 3 kapell. St George’s Chapel (där de gifte sig), Private Chapel at Windsor Castle och Royal Chapel of All Saints. Det sista har seglat upp som en favorit, enligt de engelska tidningarna. Joker är St Mary Magdalene Church, Sandringham. Chapel Royal i St James’ Palace kommer det inte att bli trots Meg blev döpt och konfirmerad där eftersom de inte vill kopiera W och K.


  1. Lydia skriver: 7 maj, 2019

   Tycker också att han borde få fyra namn så att det märks att han är kunglig. Frederick och Richard är också fina men jag håller på Albert :-). Philip tycker jag verkligen också som “andranamn” så den åldrige blir hyllad.

   Intressant med namn tycker jag!


 4. undrende skriver: 7 maj, 2019

  Legg merke til at ei Storbritannia slenger rundt seg med prins og prinsessetittler !


 5. Kristin skriver: 7 maj, 2019

  Nei, håper ikke det blir Albert for jeg liker ikke det navnet! Heller Phillip eller Alfred. Richard tenkte jeg også på, og så David. Gamle kongenavn begge to. Jeg har også hørt Francis bli nevnt, etter Dianas mellomnavn Frances.


  1. Lydia skriver: 8 maj, 2019

   Tycker inte man ska ha tilltalsnamn efter levande (tänkta) människor så Phillip går bort, men har börjat ändra mig nu angående Albert och anammat Richard i stället. David? Skottskt KUNGanamn?


 6. Karin skriver: 7 maj, 2019

  Personligen hoppas jag att barnet får Prinsessan Sofias söners namn, Prins Alexander samt Prins Gabriel. Jag tror att Prins Harry och Hertiginnan önskar Prinsessan Sofia till Gudmor. Prinsessan Sofia är så kungligt värdig att det är det enda tänkbara. Hela GB. vet säkert vem Prinsessan Sofia av Sverige är, de andra prinsessorna är nog okända, de är inte lika kungligt värdiga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar