Prins Harry i ny tv-intervju på ITV

prins harry prins william

I en ny intervju med den brittiska journalisten Tom Bradby berättar prins Harry om relationen till William. Vi får till exempel veta varför bröderna inte umgås så mycket just nu.

William och Harry står inte varandra så nära. Åtminstone inte just nu. Det berättar prins Harry i en ny tv-intervju, som publicerades på ITV under söndagen. Den 35-åriga prinsen intervjuas av den brittiska journalisten Tom Bradby, som passar på att fråga om Harrys och Meghans relation med William och Kate. Och det faktum att paren har kallats för Storbritanniens “Fab Four” (Fantastiska fyra).

Men saker och ting är inte alltid som de ser ut. Nu ger Harry en annan bild av relationen. Prinsen beskriver att han och brodern just nu befinner sig på olika platser i livet och att de inte träffas särskilt ofta.

Prins Harry berättar om relationen i en ny intervju

– Vi är ju bröder och vi kommer alltid att vara bröder. Vi är definitivt på olika platser i livet just nu men jag kommer alltid att finnas där för honom och jag vet att han alltid kommer att finnas där för mig också, säger Harry i intervjun.

Han fortsätter:

– Som bröder har man bra dagar och dåliga dagar.

Förklaringen till varför de inte umgås som förut menar han beror på all den press som vilar på kungafamiljens axlar.

– Vi är väldigt upptagna.

“Vi har bra dagar och dåliga dagar”

Sprickan mellan Harry och Meghan och William och Kate är ett ämne som har varit på tapeten länge. Ryktesspridningen om en eventuell konflikt började när paret Sussex valde att flytta ut från Kensington Palace och in i Buckingham Palace – och därmed sluta dela personal med William och Kate.

Det har också skett en uppdelningen när det kommer till parens välgörenhetsarbeten och nästa år lanserar prins Harry och hertiginnan Meghan sin egen välgörenhetsstiftelse.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: