Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harrys kungliga pusskalas

20 jun, 2016, 15:47 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Här går prins Harry till attack - pussattack!
Annons
Prins-Harry-Ibl2

Hästpolo är som bekant en sport med kunglig touch och i helgen var det dags för prins William att putsa ridstövlarna när hans lag spelade en stor välgörenhetsmatch till förmån för England och Wales fjällräddning. Men det var några helt andra som fångade fotografernas uppmärksamhet. På sidan av planen stod nämligen prins Harry och hans kusin Zara Philips och Zaras dotter Mia Tindall, 2. Harry som har två brorsbarn visade att han har mycket god hand med barn och busade med Mia till hon kikande av skratt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins-Harry-Ibl1

Men det här är inte första gången Mia Tindall stjäl showen. När världsberömda fotografen Annie Liebovitz nyligen fotograferade drottningen omgiven av barnbarn och barnbarns barn var det Mia som hamnade i fokus.

Mia-Tindall-Ibl

Av: Liv Sander.

Foto: IBL Bildbyrå.

Annons