Prins Harrys uppoffring – gör allt för att få Meghan lycklig

Prins Harry gör allt för Meghan!

Prins Harry är villig att göra vad som helst för sin älskade Meghan.

Det är intrycket man får av de senaste rapporterna från den brittiska kungliga sfären.

Prins Harrys senaste prov på hur mycket han bryr sig om sin fru är att han sålt ett par älskade jaktvapen. De handgjorda gevären såldes till en man som inte ens visste om att de tillhört prinsen!

En person med insyn i affären berättar för tidningen The Sun:

– Han köpte dem eftersom han ville ha dem, inte för att de tillhört Harry. Men han blev ganska glad när han fick reda på det. De är vackra exemplar och han är väldigt nöjd med dem. Men han är inte den sortens person som skulle skryta om den kungliga kopplingen.

Är Harry på väg att lägga ner helt?

Enligt brittiska medier beslutade sig Harry att göra sig av med vapnen för fem månader sen, för att “behaga” Meghan. Det var inför flytten till Kanada som vapnen såldes.

Personer i parets närhet har antytt att Harry är på väg att ge upp sitt jaktintresse helt, eftersom Meghan inte tycker om det. Jane Goodall – känd djurvän och vän till Harry och Meghan – har sagt:

– Harry kommer lägga av eftersom Meghan inte tycker om jakt. Jag misstänker att det är över för honom.

Men det finns andra som säger annorlunda. Tidningen Daily Mail har tidigare skrivit om den sedvanliga juljakten på annandagen, och hur Harry julen 2018 gick ut och jagade som vanligt trots rykten om att han tänkte avstå.

– Han gav sig ut som vanligt efter en ordentlig frukost. Det är totalt osant att hennes kungliga höghet har förbjudit hertigen från att jaga, sa en källa till tidningen.

Foto: TT