Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Henrik fortsatt inlagd på sjukhus

21 aug, 2017, 14:15 
Rebecca Wictor
Prinsen lämnar inte Rigshospitalet.
Annons

För över en vecka sedan meddelande det Danska hovet att prins Henrik blivit inlagd för smärta i benet. Det var då oklart hur länge prinsen skulle bli kvar på Rigshospitalet i Köpenhamn och hovet berättade att hans smärta behandlades enbart medicinskt, inga nya operationer behövdes. Enligt Ekstrabladet är har det danska hovet nu gått ut med informationen att prinsen fortfarande är inlagd men att det inte heller finns något nytt att berätta kring prinsens tillstånd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var i juli i år som prins Henrik fick söka hjälp första gången för smärta i sitt ben. Danska hovet meddelande då att det handlade om en infektion i ena benet. De trodde det skulle gå relativt snabbt och vara smärtfritt, men prinsen blev inglad i nästan en vecka efter att ha genomgått en operation i höger ljumske på grund av förträngningar i blodkärlen.

Nu har det som sagt gått en vecka sedan prinsen åter fick söka vård och vi hoppas att han återhämtar sig snabbt och snart får skrivas ut.

Foto: IBL

Annons