Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Henrik chockerar igen: "Hon har svikit mig"

08 aug, 2017, 15:25 
Agneta Nisbeth
Nu uttalar han sig igen efter familjekrisen.
Annons

Nu uttalar han sig igen, den danska ”skandalprinsen”, från sitt franska vinslott. På sajten seoghoer.se kan man läsa en exklusiv intervju med den danska drottningens make prins Henrik som nu åter gnäller över situationen och säger att Margrethe svikit honom. Han vill ju inte bara vara prins, utan kallas kung!

– Det är hon som gör mig till en narr, hon har inte gett mig någon respekt. Jag har inte gift mig med drottningen för att bli begravd i Roskilde, säger han till tidningen.

I veckan är det tänkt att drottning Margrethe ska resa till sin make i Frankrike, precis som hon brukar. Man kan bara undra hur den semestern kommer att se ut…

– Jag som kan göra något åt det beslutet, det är hon som är drottning. Om hon vill att jag ska begravas med henne får hon göra mig till kungagemål.

Prins Henrik säger till den danska tidningen att drottningen inte visat honom tillräcklig respekt. Han har sedan chockbeslutet att inte begravas med hustrun kom, befunnit sig på sitt vinslott i Frankrike.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons