Prins Henrik menar att tvillingarna inte precis var söta...

11 jan, 2011, 16:01 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Prins Henrik, som på bilden ses under en jakt vid Fredensborg slott, säger i en ny intervju att tvillingarna inte var så vidare vackra.

Prins Henrik brukar säga vad som faller honom in och denna gång var utseendet på de nyfödda tvillingarna som kom upp i samtalet med de danska journalisterna.

– Tvillingarna är väl lite fula, som alla andra spädbarn. Men de blir säkert söta, de har ju god potential, sa han till Ekstra Bladet.

Han berättade dessutom att kronprinsessan Mary var i fin form efter födseln. Men kronprinsessan Marys väninna Ellen Hillingsø säger att hon tycker de nyfödda barnen är helt underbara. Så det så!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons
Annons
I annonssamarbete med Dermarome