Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Henriks beslut om sin sista tid i livet – lämnar sjukhuset

13 feb, 2018, 13:14 
Margareta
Prins Henrik är fortfarande allvarligt sjuk, och har nu tagit ett beslut om sin sista tid i livet. Han vill få umgås med drottning Margrethe.
Annons

Prins Henrik har under dagen lämnat sjukhuset i Köpenhamn och tagits hem till Fredensborg slott, där han och drottning Margrethe bor tillsammans.

Dock har prins Henrik tyvärr inte flyttats hem på grund av en förbättrad hälsa, utan för att det är där han önskar att tillbringa sin sista tid. Detta enligt det danska hovet som nyligen släppte nyheten i ett pressmeddelande.

Det danska hovet understryker att prinsens tillstånd fortfarande är allvarligt och skriver följande:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Hans Kongelige Højhed Prins Henrik er i dag blevet overført fra Rigshospitalet til Fredensborg Slot, hvor Prinsen ønsker at opholde sig i sin sidste tid.

Prinsens tilstand forbliver alvorlig.”

Foto Stella pictures.

Annons