Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Jacques fick följa med på sitt första uppdrag

29 feb, 2016, 10:04 
Agneta Nisbeth
Det ska böjas i tid! Prins Jacques följde med mamma och pappa på sitt första uppdrag i helgen. Se de söta bilderna här.
Annons
charlene-jacques-ste

Vad stor han blivit! Furst Albert och furstinnan Charlene tog med sig sonen prins Jacques i helgen när de skulle inviga en rugbyturnering i Monaco, Saint Devote Rugby Tournament som organiserats av Monaco Rugby Federation. Jacques tvillingsyster prinsessan Gabriella var inte med under dagen utan fick stanna hemma på slottet.

charlene-fb

Tidigare under helgen hade furstinnan Charlène besökt förskolan i Carmes där hon fick följa med på skolgården och under deras verksamhet med workshops och engelska-undervisning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
charlene-jacques-1-ste

Prins Jacques – klädd i jeans och kängor och med en värmande täckjacka – gick hand i hand på sportarenan med sin mamma furstinnan Charlene.

Foto: Stella Pictures och hovet i Monaco

Se fler bilder här i bildspelet nedan:

Annons