Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Joachims exhustru Alexandras hemliga kärlek: ”En agent...”

12 jan, 2019, 18:30 
Agneta Nisbeth
grevinnan Alexandra
Spännande värre för prins Joachims exhustru grevinnan Alexandra. Nu har hon tydligen skaffat sig en ny väldigt hemlig pojkvän.
Annons

Det är den danska tidningen Se og Hør som avslöjar att prins Joachims exhustru, grevinnan Alexandra har skaffat sig en topphemlig pojkvän som heter Tony. Mer än så vill de inte, eller kan de tydligen inte avslöja.

Men tidningen har ändå tagit reda på att mannen vid namn Tony varit med i polisens antiterror-styrka AKS och att han dessutom arbetat med underrättelsetjänsten PET.

Alexandra

Som ni kanske minns har Alexandra tidigare varit gift med den 14 år yngre Martin Jørgensen, de blev tillsammans 2007 och separerade 2015. Förhållandet med den hemlige Tony som nu arbetar som projektledare ska enligt tidningen ha börjat när Alexandra flyttade in i sin nya villa i Charlottenlund.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De möttes under arbetet och vänskapen ska så småningom lett till kärlek. Men Alexandra vill ännu inte visa upp sin nye man för omvärlden, han föredrar att vara hemlig ett tag till tydligen. Tidningen har också varit i kontakt med grevinnans privatsekreterare som inte vill lämna några kommentarer, “Det är privat” säger hon bara.

Alexandra Nikolai Felix

Alexandra har sedan tidigare sönerna prins Nikolai och prins Felix tillsammans med prins Joachim.

Läs även:

Foto: TT

Annons