Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Johan Friso ännu inte utom fara

18 feb, 2012, 16:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Den holländska prinsen Johan Friso som skadades svårt i en lavinolycka under fredagen ligger fortfarande kvar på sjukhus med mamma drottning Beatrix och hustru Mabel vid sin sida.

Ännu är det för tidigt att säga hur det kommer gå med prins Johan Friso som fortfarande ligger svårt skadad på ett sjukhus i Innsbruck. I ett pressmeddelande berättas det att Johan Friso tillbringat en lugn och stabil natt på sjukhusets traumaenhet men att hans liv fortfarande är i fara.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På plats vid hans sida på sjukhuset finns hustrun Mabel och hans mor, drottning Beatrix som ni ser här på bilden intill, tagen från det holländska kungahusets hemsida. Flera tidningar berättar att prinsen förlorade syretillförseln till hjärnan under de 20 minuter han låg under snön efter lavinen i fredags.

Vi återkommer när vi vet mer om prinsens tillstånd.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och faksimil holländska hovets hemsida

Läs även:

Annons