Prins Johan Friso har blivit lite bättre

19 nov, 2012, 15:36 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Det holländska hovet har precis skickat ut en nyhetskommuniké där de berättar en glad nyhet. Prins Johan Friso har visat tecken på viss återhämtning.

Sedan den svåra lavinlyckan i början på året har prins Johan Friso legat i koma, sedan drygt ett halvår tillbaka på ett sjukhus i London.

För en tid sedan skrev vi om att prinsen vaknat upp från sin koma, om blott för en stund.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Nu kommer nya glädjande rapporter från Nederländerna.

Prognosen oklar

På Holländska hovets hemsida kan man läsa följande:

– Hans kungliga höghet, prins Johan Friso har tidvis vaknat upp från sin koma och har då visat tecken på visst medvetande. Prognosen är dock oklar och det kan ta många månader innan man kan säga något med säkerhet om framtiden.

Drottning Beatrix och prinsessan Mabel kan börja hoppas igen.

Respekt för familjen

Hovet tillägger också att de är mycket tacksamma för att media sedan olyckan i början på året har visat stor respekt för familjen, Frisos hustru Mabel och parets barn. Hovet skriver bland annat:

Annons

Prinsessan Mabel vill också passa på att tacka alla som skickat familjen sina hälsningar. Detta är en mycket svår period i mitt liv, min kärlek till Friso och allt stöd jag fått har gett mig styrka i dessa tuffa tider.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons