Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Johan Friso ligger fortfarande i koma

09 jul, 2012, 10:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Willem-Alexander uttalade sig häromdagen om brodern prins Johan Frisos tillstånd – och det är är inte allt för positivt tyvärr.

Annons

Som ni kanske minns råkade drottning Beatrix son prins Johan Friso ut för en allvarlig skidolycka tidigare i år och skadade sig så svårt att han hamnade i koma. Prinsen flyttades senare till ett sjukhus London där han och familjen – hustru Mabel och parets barn – har bott sedan ett par år tillbaka.

Sommarfotografering

Kronprins Willem-Alexander kommenterade häromdagen sin bror Frisos tillstånd under den traditionella sommar-fotograferingen med sin hustru Máxima och parets barn. Det är också på grund av detta familjeevenemang som paret ser så glada ut på bilderna, trots det tragiska han hade att berätta.

I koma

Annons

– Min bror ligger fortfarande i koma och tyvärr ses ingen förbättring av hans tillstånd. Men vi hoppas givetvis på att kunna få bättre nyheter från sjukhuset.

Kronprins Willem-Alexander ville också passa på att tacka alla som gett familjen sitt stöd i under dessa svåra tider.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi återkommer under dagen med bilder från kronprinsfamiljens sommarnöje.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

Annons