Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prins Julian fyller 3 år – se nya urgulliga födelsedagsbilden!

26 mar, 2024, 08:58 
Prinsparets minsting prins Julian fyller tre år – och firas stort av hela familjen.
Annons
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!Brand logo
Prins Julian Herbert Folke: här är sanningen bakom namnen!

Tiden går onekligen fort. För tre år sedan välkomnade prins Carl Philip och prinsessan Sofia sin tredje son till världen – och i dag firas minstingen prins Julian stort hemma på Villa Solbacken.

Räkna med att det blir både tårta, presenter och lek med bröderna prins Alexander och Prins Gabriel, när Julian nu går in i en ålder där det händer extremt mycket.

Vi vet ju sen tidigare vilket busfrö den lille prinsen är. Även om han sällan dyker upp i det kungliga rampljuset, är det tydligt att han gillar att spexa loss framför kamerorna.

Annons
Prins Julian
Drottning Silvia fick sällskap alla sina barnbarn, här prins Julian, när man tog emot slottets julgranar från Skogshögskolans studentkår i Umeå på Stockholm slott – och lillprinsen spexade till det ordentligt.Jonas Ekströmer/TT

Sofias bild på Julian

Idag, tisdag, är det alltså Julians alldeles egna dag. Den kungliga kalendern är rensad och räkna med att Carl Philip och Sofia tänkt ut något alldeles extra för att uppmärksamma sonens födelsedag.

Annons

Prinsparet har även som tradition att dela bilder på födelsedagsbarnen på sina egna sociala medier-konton – något som varje år leder till stor spänning.

Och nu har den nya bilden på Julian kommit! På bilden står den stolta 3-åringen med en gul tårta framför sig, kompletterad med ett ljus format till siffran 3!

”Idag firar vi 3 år med dig älskade Julian”, skriver prinsparet.

Foto: TT/Instagram

Annons