Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Laurent har åkt in akut på sjukhus

24 mar, 2014, 12:26 
Annons
Laurent-5

Prins Laurent av Belgien har åkt in akut på sjukhus. Det berättar flera tidningar och tv-kanaler.

Just nu befinner sig prins Laurent av Belgien på universitetssjukhuset Saint-Luc à Woluwe-Saint-Lambert där han vårdas för en svår lunginflammation. Men det uppges också att han nu ligger intagen på vad pressen i Bryssel beskriver som psykakuten. Tidningarna uppger att han vårdas för en djup depression, rykten har också gjort gällande att han och prinsessan Claire tidigare haft en del problem i äktenskapet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Laurent-ste

Prins Laurent av Belgien sägs lida av en depression, hovet menar han bara att han är otroligt trött just nu. Alla belgiska tidningar skriver nu spaltmeter om denna trista nyhet. Bilder visar också prinsessan Claire på väg till sin make på sjukhuset med sin Mercedes.

Vi uppdaterar så fort vi vet mer…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

En intervju med prinsen gjord för några månader sedan

httpv://www.youtube.com/watch?v=EZpH-SS3xv8

Annons