Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Laurents scarves-guide

10 feb, 2016, 08:04 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Många män har fördomar vad gäller att bära scarves. Så fel de har! Belgiske prins Laurent är en mästare på att knyta en scarves snyggt runt halsen och han vet vilka mönster som passar till vad. Här är Laurents scarves-guide!
Annons
Laurent-90

Det finns en mångfald av scarves till män i butikerna: Subtila mönster och sobra färger eller stora, färgstarka motiv. Prins Laurent vet vilka regler som gäller när det kommer till tygbiten som sätter stilen. Han hjälper andra att hitta rätt.

  1. Det är bra med scarves för män, antingen en i ull på vintern som värmer nacken och halsen. I värme ger en tunn scarves i linne eller bomull perkft skydd mot solen.
  2. Det är inte svårt att bära scarves. Tänk bara på att välja plagg som inte konkurrerar med din scarf.
Laurent-8

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

3. Material – Scarves är oftast tillverkade i antingen ull, linne, sile, polyester, kashmir, angora, bomull eller en kombination av flera olika.  Stickade scarves blir ofta tjocka och otympliga.

Laurent

Till en filmpremiär i Antwerpen sågs Laurent djupt nedsjunken i biofåtöljen med sin mönstrade scarves. Filmen “Achter de Wolken”är regissören Cecilia Veheyden debutfilm.

Laurent-9

En skol-scarves i knallgult piggar upp vilken mörk kostym som helst.

Laurent

även halsdukar måste knytas snyggt. Laurent visar hur de ska stoppas in snyggt under jackan.

Laurent-6

Även prinsessan Claire gillar att värma sig med en snygg sjal runt halsen.

Claire-12

Foto: Stella, Ibl

Annons