Prins Louis fyller ett år – se bilderna Kate tagit själv!

prins Louis

Så söt han är den lille prinsen! Nu kommer tre fina nya bilder på prins Louis tagna av mamma Kate. Se dem alla här!

Idag gratulerar vi den lille prinsen Louis som fyller ett år. Han kommer snart att förlora sin plats som yngst i den kungliga barnaskaran, nya barnet av Sussex kniper platsen vilken dag som helst.

Kate tar bilderna själv

Louis födelsedag firas säkert med tårta på slottet och vi gissar att hans storasyskon prins George, och prinsessan Charlotte är minst lika intresserade av det härliga födelsedagskalaset, om inte mer. I bakgrunden finns dessutom alltid nannyn, den spanska Maria Borrallo, som tar hand om familjens alla små prinsar och prinsessor. Trots att de nu är tre till antalet har prinsparet inte anställt fler nannys.

Maria Teresa Borralllo

Lagom till lilla Louis födelsedag har vi fått bilder på prinsen via Kensington Palace. Alla är tagna i trädgården vid familjens hus i Anmer Hall tidigare under månaden, och samtliga är tagna av fotointresserade mamman hertiginnan Catherine.

prins Louis ett år ny bild

Kate har lyckats ta många fina bilder på sina barn genom åren, bilder som de ofta sedan delar med sig till allmänheten via sina sociala medier.

– Hertigen och hertiginnan av Cambridge är glada över att kunna dela med sig av dessa nya bilder på Louis inför hans födelsedag, skriver de på Instagram vid de första av två inlägg.

prins Louis

– Grattis på födelsedagen prins Louis! skriver de vidare på sociala medier.

Vi kan inte annat är att instämma i gratulationerna!

Foto: Brittiska hovet/Instagram och hertiginnan Catherine

Läs mer:

Så slipper Kate skoskav – läs allt om smarta knepet

4 saker Kate alltid har i handväskan

Vi avslöjar! Här är Kates hemliga vänkrets