Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Louis och Tessy väntar barn igen

01 jun, 2007, 22:57 
Det verkar som om det blir prins Louis, 20, som säkrar nästa generations storfamilj i Luxemburg. Nu väntar han sitt andra barn tillsammans med hustrun Tessy Anthony, som sägs vara i fjärde månaden.
Annons

Paret är ju så unga så de har god tid på sig att få en hel drös barn, vilket hittills varit praxis i familjen. Både farfar, storhertig Jean, och pappa, storhertig Henri, fick ju fem avkommor.

Louis son Gabriel de Nassau har nyss fyllt ett år. Han var knappast planerad, och skandalen var ett faktum när hovet meddelade nyheten. Men Louis tog emellertid allt med ro och friade till sin ofrälse flickvän. Bröllopet ägde rum i september förra året, och sedan dess är Louis inte längre medlem av furstehuset. Men titeln “prins av Luxemburg” fick han behålla.

Tessy är helt accepterad

Det märks tydligt att Tessy nu är helt accepterad av familjen. Tillsammans med Henri, Maria Teresa och Louis syskon var hon med vid den årliga hyllningen av Jungfru Maria, då tusentals pilgrimer går i procession genom stadens gator. Tess hade en klädsam rundning av magen, men såg en aning trött ut under hatten.

Stort stöd från Maria Teresa

Svärmor Maria Teresa är ett stort stöd. Visst blev hon lite förvånad över att sonen Louis ska bli pappa igen, men hon har aldrig förebrått honom. Storhertiginnan är helt bedårad av sitt barnbarn Gabriel och sägs vara förtjust över att bli farmor på nytt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Scanpix

Annons