Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Louis toppar tungviktsligan!

01 maj, 2018, 14:00 
AvAnnaClara von Hofsten
En ny, kunglig sötnos har sett dagens ljus i London, och trots sin litenhet är prins Louis faktiskt något av en tungviktare – i alla fall om man jämför med tjocka släkten. Se och jämför själv!
Annons

Den brittiska kungafamiljen har välsignats med ännu en medlem, prins Louis, och föräldrarna William och Kate har blivit lyckliga trebarnsföräldrar. Precis som med alla andra nyfödda barn kommer frågorna om namn, längd och vikt som ett brev på posten! Hittills har vi bara fått veta den lille pojkens vikt – han vägde 3,826 kg när han föddes – och det gör honom till den tyngsta kungliga babyn i Storbritannien på väldigt länge. I Storbritannien, liksom i Sverige, har den genomsnittliga födelsevikten visserligen ökat under de senaste decennierna – men så här ser det ut i den kungliga ”tungviktsligan”!

  1. Prins Louis: 3,826 kg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2. Prins George: 3,798 kg

Annons

3. Prinsessan Charlotte: 3,713 kg

4. Prins Charles: 3,345 kg

5. Prins William: 3,217 kg

Annons

6. Prins Harry: 3,117 kg

Foto: IBL

Annons