Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Michael av Kent förnekar skilsmässoryktena...

28 sep, 2010, 11:30 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
michael-of-kent

Makarna Michael av Kent håller ihop även om de tillbringar mycket tid på varsitt håll.
Makarna Michael av Kent håller ihop även om de tillbringar mycket tid på varsitt håll.

Rykten om skilsmässa mellan makarna Michael av Kent har förföljt dem i många år – men prins Michael av Kent avfärdar åter dessa rykten…

Drottning Elizabeths kusin, prins Michael av Kent, som i 32 år varit gift med Marie Christine, prinsessan Michael av Kent, förnekar nu åter rykten om skilsmässa.

– Vi tillbringar en hel del tid isär då prinsessan är författare och tycker om att skriva, säger prinsen i en intervju med The Sunday Telegrah.

– Vi har olika intressen och även om vissa sammanfaller, ger detta oss ett mycket rikare liv än om vi alltid gjorde samma saker. Vi har ett fantastiskt liv och vi njuter verkligen av det på alla sätt och vis, fortsätter prins Michael av Kent.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Romans med en oljeman

Spekulationerna började redan 1984 då hans hustru kopplats ihop med oljemannen Ward Hunt från Texas, som sägs ha friat till henne. Paret Michael av Kent hade då varit gifta i sex år. Sen har det även ryktats om en romans med Elizabeth Taylors sjätte man, senator John Warner.

Prinsen uppvaktade ballettdansör

Men det är inte bara rykten om otrohet från prinsessans sida – utan även prinsen sägs ha haft sina romanser.

1994 ska Michael av Kent har uppvaktad det före detta kungliga balettdansören Bryony Brid och 2006 uttalade amerikanska konstnären Lucy Weber att hon haft ett åttaårigt förhållande med prinsen. Michael har dock alltid vägrat att kommentera dessa rykten.

Rysk miljonär

2006 sågs även prinsessan av Kent hand i hand med den ryske miljonären Mikhail Kravchenko, bägge förnekade att de skulle ha en romans och sa att de bara var vänner och affärspartners.

Trots alla rykten och spekulationer genom åren så fortsätter makarna Michael av Kent hålla ihop och vara gifta.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures


Annons