Prins Nikolai och flickvännen Benedikte flyttar ihop

Prins Nikolai och flickvännen Benedikte flyttar ihop
Det verkar onekligen vara allvar mellan prins Nikolai och hans flickvän Benedikte – nu flyttar de ihop på slottet.
Annons

Som alla vet vi det här laget ska ju prins Joachim och prinsessan Marie och deras två barn prins Henrik och prinsessan Athena bo i Paris det närmaste året. Joachim ska ju gå på sin militärskola och har därför hyrt ut sin villa hemma i Danmark.

Egen lägenhet på slottet

Prins Nikolai som inom kort ska börja sin nya skola – Copenhagen Business School och bor därför på Amalienborg i en egen liten lägenhet som farmor, drottning Margrethe, ordnat åt honom. Nikolai har det senaste året gjort stor succé som modell och gått på catwalken för några av de största modefirmorna.

Annons

Prins Nikolai

Annons

Prinsen har själv kommenterat lyckan att få börja plugga det vad han önskar, istället för att gå samma militärskola som sin far.

– Jag är mycket glad över att ha kommit in på Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School. Det är en bra plattform om man ska vidare i affärsbranschen, dessutom är skolan på engelska vilket ger mig många valmöjligheter senare i livet, säger en glad och nöjd prins till SeogHoer.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.
Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Och en som också kommer att plugga i Köpenhamn till hösten är prins Nikolais flickvän Benedikte Thoustrup. Hon har nämligen också blivit intagen på samma skola som prinsen. Det berättar nu SeogHoer som också säger att paret numera bor tillsammans i prinsens lilla “slottslya”.

Annons

Benedikte har pluggat i Paris

Benedikte har visserligen en egen liten lägenhet i den danska huvudstaden, fast där vistas hon tydligen inte så ofta längre. Tidigare i år har hon studerat vid det berömda Sorbonne universitetet i Paris.

Det var på den danska skolan Herllufsholm som paret en gång träffades. Och nu i september ska de alltså åter gå i samma skola, gissa om de bägge måste varit lyckliga över att de kommit in samtidigt på sin önskade utbildning!

Amalienborgs slott

Annons

Den danska tidningen berättar att det sedan en tid tillbaka hänger fina gardiner och ett par fina blomkrukor i fönstret på slottet, där Nikolai har sin lägenhet. Något som aldrig funnits där förut och som SeogHoer menar är ett tecken på att en kvinna nu bor där.

Några minuters väg från skolan

Lägenheten på Amalienborg ligger också bara några minuter från skolan där de nu ska plugga, så de behöver inte ta bil eller ens cykel, de kan gå dit till tillsammans varje morgon.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Prins Nikolai och flickvännen Benedikte flyttar ihop”

 1. Dorte skriver: 20 augusti, 2019

  CBS ligger ikke kun få minutters gang fra Amalienborg. Det tager 10-15 minutter at CYKLE fra Amalienborg til CBS, som ligger på Frederiksberg.


 2. margaretha skriver: 20 augusti, 2019

  Gratulerar Prins Nikolai – En modern kunglighet utan apanage!


 3. CVM skriver: 21 augusti, 2019

  Margaretha
  Tur att Farmor står för boende kostnaderna på hennes Slott.
  CVM


  1. charlotte skriver: 21 augusti, 2019

   CVM,
   Instämmer. Drottning Margrethe hjälper många, inte minst ex-kungafamiljen i London. Att vår kung inte på öret meddelar folket hur han fördelar sina pengar tycker jag är hans ensak.


  2. Kajsa och Kerstin Nilsson skriver: 22 augusti, 2019

   Hennes slott..? Det är väl de danska skattebetalarnas slott.


 4. Birthe Vejrum skriver: 21 augusti, 2019

  Nicolai har sikkert overtaget sine forældres lejlighed – den stod jo fuldt moderniseret og klar til indflytning. Det var også her Alexandra boede den første tid efter skilsmissen fra Joachim, så Nicolai føler sig sikkert hjemme der.


 5. undrende skriver: 21 augusti, 2019

  Blir hun også prinsesse om de gifter seg ? Danmark har jo også en mengde prinser og prinsesser !


  1. Birthe Vejrum skriver: 21 augusti, 2019

   Nej hun er borgerlig, så hun bliver H.E. Grevinde af Monpezat, og huske jeg rigtigt, så mister Nikolai sin prinse titel.


  2. Birthe Vejrum skriver: 22 augusti, 2019

   Det græske kongehus har deres egne penge!
   Spørgsmålet har været indgående diskuteret i en anden tråd.


 6. CVM skriver: 21 augusti, 2019

  Charlotte
  Tack för sanna ord ang ex-kungligheter.
  Trevlig Fortsatt Vecka
  CVM


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar