Prins Nikolai och flickvännen Benedikte flyttar ihop

Det verkar onekligen vara allvar mellan prins Nikolai och hans flickvän Benedikte – nu flyttar de ihop på slottet.

Som alla vet vi det här laget ska ju prins Joachim och prinsessan Marie och deras två barn prins Henrik och prinsessan Athena bo i Paris det närmaste året. Joachim ska ju gå på sin militärskola och har därför hyrt ut sin villa hemma i Danmark.

Egen lägenhet på slottet

Prins Nikolai som inom kort ska börja sin nya skola – Copenhagen Business School och bor därför på Amalienborg i en egen liten lägenhet som farmor, drottning Margrethe, ordnat åt honom. Nikolai har det senaste året gjort stor succé som modell och gått på catwalken för några av de största modefirmorna.

Prins Nikolai

Prinsen har själv kommenterat lyckan att få börja plugga det vad han önskar, istället för att gå samma militärskola som sin far.

– Jag är mycket glad över att ha kommit in på Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School. Det är en bra plattform om man ska vidare i affärsbranschen, dessutom är skolan på engelska vilket ger mig många valmöjligheter senare i livet, säger en glad och nöjd prins till SeogHoer.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Och en som också kommer att plugga i Köpenhamn till hösten är prins Nikolais flickvän Benedikte Thoustrup. Hon har nämligen också blivit intagen på samma skola som prinsen. Det berättar nu SeogHoer som också säger att paret numera bor tillsammans i prinsens lilla “slottslya”.

Benedikte har pluggat i Paris

Benedikte har visserligen en egen liten lägenhet i den danska huvudstaden, fast där vistas hon tydligen inte så ofta längre. Tidigare i år har hon studerat vid det berömda Sorbonne universitetet i Paris.

Det var på den danska skolan Herllufsholm som paret en gång träffades. Och nu i september ska de alltså åter gå i samma skola, gissa om de bägge måste varit lyckliga över att de kommit in samtidigt på sin önskade utbildning!

Amalienborgs slott

Den danska tidningen berättar att det sedan en tid tillbaka hänger fina gardiner och ett par fina blomkrukor i fönstret på slottet, där Nikolai har sin lägenhet. Något som aldrig funnits där förut och som SeogHoer menar är ett tecken på att en kvinna nu bor där.

Några minuters väg från skolan

Lägenheten på Amalienborg ligger också bara några minuter från skolan där de nu ska plugga, så de behöver inte ta bil eller ens cykel, de kan gå dit till tillsammans varje morgon.

Foto: TT