Prins Nikolais nya besked med flickvännen

26 aug, 2022, 10:30 
Prins Nikolais nya besked med flickvännen

Det unga paret är igång med ett projekt tillsammans...

Annons
HURRA! Här kommer kungafamiljen till drottning Margrethes stora firande
HURRA! Här kommer kungafamiljen till drottning Margrethes stora firande

Prins Nikolai av Danmark har en tonårskärlek som han har hållt ihop med i flera år. Benedikte Thoustrup är lika gammal som sin prinspojkvän och de bor sedan en tid tillbaka i Köpenhamn. Tidigare har paret haft långdistansförhållande.

Benedikte Thoustrup är bevisligen en karriärslysten person. Entreprenören har startat ett eget företag som säljer hårband, Béné Soie. Ett företag som tjänat in en del under sin levnadstid.

Hon har nyligen utvecklat företagsamheten ytterligare genom ett nytt samarbete tillsammans med en väninna. Hon hjälper nämligen vännen med hennes verksamhet genom att agera modell. Väninnan Cecilia säljer kjolar. I sin tur så stöttar vännen Benedikte med hennes företag, det skriver Billed Bladet.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Får hjälp av modell–prinsen

Benedikte och prins Nikolai stöttar verkligen varandras projekt.

Prinsen har flera gånger ställt upp som modell för flickvännens företag. Inte minst då Benedikte skapade en uni–sex kollektion. Om än det inte syns supertydligt så har Nikolai varit modell för hårbands–kollektionen, enligt Billed Bladet.

Vad fint med ett sånt stöd!

Modellkarrären var inte självklar

Att prins Nikolai skulle börja med modelljobb var inte självklart alls. Det fanns en del oro att familjen skulle misstycka.

– Ingen var emot det. Men självklart behövde jag förklara mig själv, men det behöver jag göra vad jag än gör, oavsett vilket jobb, har Nikolai tidigare sagt till skandinaviska Vogue.

Foto: TT

Annons